Andrummet tar en paus

15.05.2022

~ Andrummet tar en paus ~

Resan med min egna lilla business, har varit fantastisk, speciellt de senaste 2 åren, då jag hållit till i salongen By Camilla. 
Jag har lärt känna så mycket härliga, roliga och intressanta människor, som jag alltid kommer att bära med mig. De har gett mig massvis med pepp, stöd, råd, skratt, allvar och väldigt mkt uppmuntran och omtanke. 

Men resan har kommit till ett vägskäl där jag har beslutat mig för att ta en paus från salongen och massagen. Det har varit ett jättetufft beslut och jag är jätteledsen för att jag måste fatta det, men det är ett behövligt beslut för mig. Efter 3 års masserande, ett heltidsjobb och ensam fulltidsförälder, så är det dags för lite återhämtning. Livet går bara åt ett håll och jag måste hänga med om jag inte ska missa det :)

Man ska ju tydligen sluta när man är på topp...är det nån som brukar säga...

Till mina underbara kunder vill jag säga TACK för alla fina möten, pratstunder, alla fina ord ni ofta lämnat efter er och alla minnen ni gett mig. Det har varit en kul resa med er, utan tvekan! 

Jag kommer att finnas kvar i salongen fram till augusti, men schemat är bara öppet tom sista juni. Jag kommer att behöva prioritera förbetalda kunder samt presentkort. Eventuellt kan det finnas tider kvar i juli, så det går bra att skickat ett DM på instagram, ett mess på Facebook eller ett sms, så bokar jag in i mån av tillgänglighet. 

Med detta vill jag önska alla en underbar sommar och glöm inte att ta hand om er!