Hösten i Covid-19s skugga

17.11.2020

Överallt dyker ny information upp om Covid-19 pandemin, och restriktionerna är tydliga. Jag vill därför informera er, kära kunder, att vi gör allt vi bara kan, för att ni och vi, ska hållas så säkra som möjligt i salongen. Vi har munskydd när vi jobbar med er, vi spritar alla redskap vi använder, hela tiden. Massagebänken spritas efter varje kund, handdukar och andra underlag, byts ut efter varje kund. Dörrhandtag till alla dörrar spritas, efter att varje kund har lämnat salongen, likaså handtaget på handfatet på toaletten. Vi spritar t.o.m kortmaskinen i kassan :), efter att någon har tryckt på knapparna. 
Vi städar och gör rent alla ytor, kontinuerligt och försöker hålla en så fräsch atmosfär som det bara går. 

Givetvis jobbar vi inte om vi är det minsta osäkra på vår egen hälsa, och samma sak förväntas av dig som kund. Boka inte någon behandling, om du känner dig osäker på hur du mår och har du en bokning sen innan....ta det säkra före det osäkra och avboka, om du inte är 100% på att du är helt frisk. 

Med  detta sagt, fortsätter vi att hålla salongen öppen, tills någonting annat blir tvunget. Vi är aldrig mer än MAX 6 personer i lokalen, samtidigt, och det är väldigt sällan vi är ens det. 
Skulle vi vara det så är vi dessutom väldigt utspridda och massagerummet ligger helt avsides. 

Så är du frisk och i behov av en massage, vaxning eller kanske färga brynen.....så är du varmt välkommen till Andrummet!