Hösten är här

17.09.2020

Nu är hösten här! Värmen i luften utomhus trappas ner och värmeljusen inomhus plockas fram. Så även på Andrummet. Det blir lite mörkare omkring oss, men med det kommer även den mysiga stämningen. I rummet är nu ljuset mer dämpat och istället svajar lågorna från alla ljuslyktor runtomkring. För att hålla dig varm under massagen, finns nu en värmefilt under handduken och en annan, gosig filt, att ha över dig, om du önskar. 
Det viktiga är att du är fullt avslappnad och bekväm när du får din massage. 
Detta är ju DIN stund! 

Jag har även fyllt på med härliga dofter från doTERRA, som både öppnar upp luftvägarna och ger en frisk & fräsch luft i rummet, samt hjälper dina muskler att antingen slappna av eller piggna till. 

Jag kan också avslöja, att inom kort, kommer även triggerpunktsmassage, att bli tillgängligt. Även om denna typ av massage inte är så avslappnande och skön, så släpper den på mycket djupt sittande spänningar och gör din kropp mer avspänd efteråt istället :). 
Mer om det, när det blir dags! 

Så länge...välkommen för en riktigt skön klassisk massage....eller varför inte testa att vaxa benen eller färga ögonbrynen, när du ändå är där! 

Jag finns här för dig......välkommen!