Inte bara massage

03.12.2020

Du vet väl att Andrummet inte bara erbjuder avslappnande massage, utan också andra former av kroppsvård ;) Jag anser att vårt välmående kommer inifrån, men där inne finns också känslor. Och känslor kan stärkas eller minskas, beroende på vårt yttre. Om vi inte trivs med vårt yttre, så mår vi dåligt på insidan. Det handlar liksom inte om att vara snygg eller att göra lyxbehandlingar. Utan det handlar om att vara till freds med sig själv, på alla plan. Och ibland krävs det en liten justering på utsidan, för att man ska få den avslappnande känslan. 

Till exempel så kan oönskat hår, inte bara kännas fult och ofräscht för många, utan det kan vara rent av besvärande. Att vaxa bort detta, kan vara jätteskönt och upplyftande för självförtroendet. 

Eller att lägga lite färg på ögonbrynen och/eller ögonfransarna. Man kanske har massvis med hår, men det är så ljust att det inte syns. Så det kan göra väldigt mycket för intrycket man känner att man ger, om man liksom ramar in ansiktet lite. 
Jag har själv väldigt ljust hår på ögonbrynen, så att de knappt syns alls, om jag inte färgar dem. Jag känner mig lite naken, när det inte är färg på dem. Jag känner mig mer hel, när de är mörka. 

Så dessa saker behöver nödvändigtvis inte vara "onödiga skönhetsingrepp". även om det ibland kan vara det också, utan faktiskt ett lyft för självförtroendet. 

Har du några frågor eller funderingar kring detta...tveka inte att höra av dig! 

Välkommen !