Köp Triggerboll på Andrummet

12.10.2021

Det är helt fantastiskt att få hjälpa människor till ett bättre mående, vare sig det är att lyssna på tankar, ge en stunds behövlig avkoppling, skapa ny energi, väcka stela muskler eller få bort värk av olika slag.
Till Andrummet är alla välkomna med sina besvär, fysiska eller psykiska. Så länge det känns bättre i kroppen efter ett besök hos mig, så har jag fyllt mitt syfte. NI är det viktiga! 

För mig är det magiskt att vara den som hjälper till att någon mår bra. Men...som komplement till det, vill jag också ge er en möjlighet att hjälpa er själva, emellanåt. 

Nu finns dessa små kompisar, att köpa på Andrummet. Triggerbollar hjälper dig att själv kunna lossa på knutar, stela partier samt i förebyggande syfte, genom att mobilisera muskler och leder. 
Dessa bollar är gjorda i hårt gummi och har den perfekta storleken för att komma åt även de djupaste knutarna och de svåraste områdena. I förpackningen finns även några förslag på hur man kan använda den, på olika delar av kroppen. 
Jag vill ju att ni ska må bra, och även om jag såklart vill att ni kommer till salongen på behandlingar, så vill jag också ge er möjligheten att kunna må ännu bättre! 
Jag har faktiskt en själv och använder den väldigt mycket, då jag själv har en lång historia med ländryggsproblem. Då är denna ett perfekt verktyg! 

Triggerbollarna finns att köpa i salongen, för 90kr/st. Just nu finns det ett väldigt litet parti på lager, så passa på att köpa en, innan väntan på nästa order ;) 

* Välkommen *