Rutiner för att må bra

18.10.2020

Löven faller och marken pryds av vackra nyanser av gult, orange, rött. Kylan smyger på och kanske åker den tunna mössan på nu. Hösten behöver inte vara den "deppiga" årstiden, utan den kan faktiskt vara magisk. 

Det här året har det hänt så otroligt mycket spännande saker, att jag faktiskt välkomnar hösten, och vad den bär med sig :) För jag mår så himla bra just nu. Så jag ser bara fina saker med hösten. 
Vad är det som gör att jag mår så bra? Förutom allt roligt som hänt med Andrummet och salongen....så har jag faktiskt gjort en hel del saker med mig själv också. Dessa saker har varit livsomvälvande för mig och har hjälpt mig att hitta toppen av att må mitt bästa jag. 

Hur mår du just nu? Hur vill du må? Vilka vägar tar dig, till ditt bästa du?
Hittar du dit själv eller behöver du en vägvisare? Kanske någon som följer med en bit på vägen?

Alla har vi olika behov och olika saker får oss att må bra.
Jag tänkte här, dela med mig av några enkla saker som får mig att må bäst. Kanske kan det få någon att vilja testa, och kanske kan mina små tips få någon annan, att må som bäst. 
Detta gör jag, så gott som varje dag:
~ Yoga 20 min varje morgon.
Jag väcker kroppen på ett snällt sätt och får bort stelheten från natten. Detta gör under för ryggen framför allt. 
~ Mediterar 5-10 min, till skön meditationsmusik.
~ Drar kort, för att få boost och guidning för dagen.
~ Skriver ner saker jag är tacksam för, varje dag. Stora som små saker. Kan vara, att jag har sovit riktigt gott under natten, att solen skiner, mina härliga teer, att jag vågar leva ut min dröm, att min hem är så harmoniskt, att jag har träningsvärk....hehe. Man kan vara tacksam för precis vad som helst!
~ Gör inte saker som inte känns bra.
~ Ha inte dåligt samvete, för saker som inte är viktiga egentligen.

Ja jag skulle kunna skriva en lång lista på saker jag har gjort för att förändra mitt liv från stressad, hispig, spänd, otålig och högljudd...till lugn, harmonisk, stressfri, tålmodig...tacksam och lycklig. Idag är jag motsatsen till vad jag var för 1 år sen. De här små rutinerna ovan, är en stor del till det. Och det är en fantastisk början! 

Gör det du behöver för DIG, för att DU ska må ditt bästa jag! Vet du inte hur, hittar du inte medlen att ta första steget....ta hjälp. Be någon om tips och råd, eller kanske fysisk hjälp av något slag. 
Jag hjälper gärna till med tips och guidning. Jag är inte utbildad coach av något slag, och har inga diplom i att visa folk hur man mår bra av att leva....men jag kan peppa och ge råd, utifrån egen erfarenhet och vilja att stötta och hjälpa :) 
Tveka inte att fråga mig om vad som helst, när du är i salongen, via ett mail, på telefon eller hur du än vill kontakta mig. 
Du är välkommen till mig och Andrummet, på alla sätt du vill :)