Vad bär hösten med sig

29.08.2021

Nu börjar sommaren sakteligen gå mot sitt slut och hösten kommer snart stå utanför fönstret. Vissa har fått vila och ladda energi på sina semestrar, vissa behöver vila och tanka pga semestern :) 
Pandemin råder fortfarande och hemma arbete är ännu ett faktum för många. 

Jag är så otroligt glad att jag fått hjälpa så många, under året som gått....både med smärtor i kroppen, stela muskler, knutor i nacken....men också de som kommit för att bara komma hemifrån, få lite egentid, göra sig lite fina & fräscha, ladda energidepåerna eller bara velat ha lite sällskap. Till Andrummet är alla välkomna, oavsett anledning! 

Efter lite semesterstängt i salongen, har nu bokningarna börjat fylla schemat. Så se till att boka DIN tid, i god tid ;) 

Några småsaker som kommer att ske under hösten är att jag ska gå en kurs i koppning, i november, och hoppas sen kunna erbjuda denna behandling på Andrummet. 
Koppning är en gammal traditionell läkekonst som behandlar på djupet. Med hjälp av vakuum och sugkoppar skapas ett undertryck som effektivt ökar blodcirkulationen och transporterar bort slaggprodukter i bindväven. 
Det sägs att tio minuters koppning kan jämföras med trettio minuters klassisk massage.

Förutom utökning av behandlingar (det kan även komma ytterligare fler behandlingar, som är under testning just nu), så kommer priserna att höjas en aning, på massagerna. 
Från och med 1 oktober, så höjs samtliga massagebehandlingar med 100kr. 
Det kommer att gå ut en påminnelse om detta, när datumet närmar sig :)

Jag ser väldigt mycket fram emot hösten och allt den bär med sig och jag hoppas att få se mycket utav er kära kunder....gamla som nya! 

Välkommen till Andrummet!