Andrummets blogg

Resan med min egna lilla business, har varit fantastisk, speciellt de senaste 2 åren, då jag hållit till i salongen By Camilla. Jag har lärt känna så mycket härliga, roliga och intressanta människor, som jag alltid kommer att bära med mig. De har gett mig massvis med pepp, stöd, råd, skratt, allvar och väldigt mkt uppmuntran och omtanke.

Önskar alla mina fantastiska kunder en riktigt GOD JUL och ett fantastiskt roligt NYÅR!!
Jag hoppas att ni är lediga en hel del under dessa dagar, äter gott, skrattar mycket och umgås med de ni tycker om. Glöm inte att ta hand om er....även om Andrummet är stängt i ett par helger ;)

FARS DAG

10.11.2021

Du har väl inte missat att det är fars dag, på söndag?
Låt din pappa, make, sambo eller kanske en vän som är världens bästa pappa...få en uppskattad present från Andrummet. Ge bort ett presentkort på massage eller en värmekudde för trötta muskler. Jag kan lova att båda är uppskattade!

Triggerbollarna visade sig vara ett uppskattat komplement till massagen. Jättekul! Och BRA!! För de ÄR ju så himla bra!! Alla borde ha en triggerboll hemma.

Nu är det dags att förbereda julklappslistorna, och på Andrummet finns den perfekta julklappen!! Nya, bättre och billigare värmekuddar, finns nu att köpa, i salongen.

Det är helt fantastiskt att få hjälpa människor till ett bättre mående, vare sig det är att lyssna på tankar, ge en stunds behövlig avkoppling, skapa ny energi, väcka stela muskler eller få bort värk av olika slag.
Till Andrummet är alla välkomna med sina besvär, fysiska eller psykiska. Så länge det känns bättre i kroppen efter ett...

På grund av stort tryck i bokningsschemat....jättekul by the way....så kommer Andrummet att hålla öppet en extra dag, under nästa vecka. Fredagen 8/10 är det öppet mellan 9.00 - 18.00. Tiderna går åt ganska fort, så boka DIN behandling, redan idag!

Ett år har gått, sen jag flyttade in i salongen. Kan knappt fatta det! Ett helt år, mitt i en pandemi valde jag att öppna dörren till min massage & kroppsvårds salong i Hägernes. Tack vare fantastiska Camilla på By Camilla salongen, har det varit ett fantastiskt år. Hoppas verkligen att det blir många många fler :)

Nu börjar sommaren sakteligen gå mot sitt slut och hösten kommer snart stå utanför fönstret. Vissa har fått vila och ladda energi på sina semestrar, vissa behöver vila och tanka pga semestern :)
Pandemin råder fortfarande och hemma arbete är ännu ett faktum för många.

Nu vankas semestertider, och även Andrummet kommer att hoppa på detta. Under följande veckor kommer det att vara stängt för massage, vaxning och brynfärg: v.28, v.32 och v.33. Utöver dessa tre veckor, är du varmt välkommen till mig, i salongen hos By Camilla i Hägernäs, Täby!