Andrummets blogg

Repan har fått en lite ny layout i salongen! Nya käcka hyllor pryder vår vägg, med finfina produkter på. Vetevärmare från Bejlas, ljus och krämer från Klinta, smycken och håraccessoarer. Missa inte att kolla in dessa produkter när du kommer på besök :)

Så kul att så många presentkort gick åt, innan jul. Ska bli roligt att ta emot alla lyckliga mottagare av dessa julklappar. Ni är alla så välkomna! :)

God Jul !

21.12.2020

Andrummet önskar er alla en riktigt God Jul ! Ta hand om varandra och glöm inte att ta hand om DIG!

Yaaayy!!!! Idag anlände vetevärmarna från Bejlas och de är SÅ fina :)
Missa inte att spana in dem, när du är i salongen!

Nu är tanden ute och jag mår mycket bättre! Thank god!
Tyvärr så missade jag både Black Friday, Black Weekend och Cyber monday, pga av detta, men jag kör en Black-Cyber-After-Week istället :)

Du vet väl att Andrummet inte bara erbjuder avslappnande massage, utan också andra former av kroppsvård ;) Jag anser att vårt välmående kommer inifrån, men där inne finns också känslor. Och känslor kan stärkas eller minskas, beroende på vårt yttre. Om vi inte trivs med vårt yttre, så mår vi dåligt på insidan. Det handlar liksom inte om att...

Jag har haft oturen att behöva dra ut en visdomstand igår, och nu ligger jag hemma i soffan, lite omtöcknad i mun och huvud. Äter soppa med sugrör, till middag och snacksar på smärtstillande, istället för nötter.
Så, iom detta, är jag tvungen att stänga Andrummet under helgen. Tackar ödmjukast, alla er kunder, som kunde byta era tider...

Överallt dyker ny information upp om Covid-19 pandemin, och restriktionerna är tydliga. Jag vill därför informera er, kära kunder, att vi gör allt vi bara kan, för att ni och vi, ska hållas så säkra som möjligt i salongen. Vi har munskydd när vi jobbar med er, vi spritar alla redskap vi använder, hela tiden. Massagebänken spritas efter varje...

Sakteligen närmar sig vintern och julen och på salongen börjar vi plocka fram pyntet. Camilla har satt upp belysning på trappräcket som ser helt magiskt ut, när det är mörkt ute. Det lyser verkligen upp vårt lilla ställe, och man blir glad när man parkerar bilen och ser att det är där man ska gå upp :)
Stämningen...