Välkommen på massage i Täby

 

Om Andrummet

Jag heter Joanna Eriksson och är dipl. friskvårdsmassör via Stockholm Massage Academy. Jag brinner för att få andra människor att må bra. Kan jag hjälpa en enda person att bli av med en seg huvudvärk, spänningar i nacken eller stela muskler i kroppen eller bara att få någon att känna sig fin och fräsch, genom att avlägsna oönskat hår på kroppen...så gör det min dag.

I dagsläget erbjuder jag klassisk massage och triggerpunktsbehandling men ej idrotts eller någon form av läkande massage. Jag anser att en klassisk massage lämnar en bra känsla i kroppen, både fysiskt och mentalt...och det är den känslan jag vill att du ska lämna salongen med.

Eteriska oljor 

Massagen görs till doften av eteriska oljor av eget val...om man önskar. Dessa oljor har olika upptagningsområden, såsom lugnande, kylande & avsvalkande, bra mot immunförsvar, uppiggande, fräsh & pigg...en viss olja innehåller pepparmint, lavendel och grapefrukt och doftar ljuvligt..en annan har en liniment-känsla. Det finns något för alla sinnesstämningar. Dessa oljor fungerar även bra för allergiker och för känslighet mot dofter då de inte har så stark arom samt att doseringen görs i väldigt små doser. Självfallet får man också välja en helt vanlig, helt doftfri massageolja om man hellre önskar det.

Kroppsvård
Förutom att ta hand om sin insida, kan man även må bra av att pyssla om sin utsida. Att känna sig fin och fräsch, bidrar till ett välbefinnande och en starkare självkänsla. Vill du bli av med oönskad hårväxt och trött på att raka dig med hyvel vartenda dag, som inte bara är jobbigt utan även irriterande för huden? Kom till salongen så hjälper jag dig att vaxa bort det.
Obs!! jag utför EJ brasilianskt!

Färgning av fransar & bryn
Även små förändringar, kan göra stor skillnad. I alla fall för en själv. Alla kan eller vill inte, färga sina fransar och bryn själva. Det kan vara kladdigt, man kan ha svårt att få allt på just hårstråna och kladda utanför utan att man märker det, kan ju bli oturligt när det har torkat ;) 
Jag hjälper dig gärna med detta. En liten sak som kan göra så mycket för att man ska vilja sträcka på ryggen lite. 

Läs gärna kunders referenser och upplevelser, längst ner på första sidan.

Doften av Lavendel är väldigt lugnande och avslappnande
Doften av Lavendel är väldigt lugnande och avslappnande